WordPress til hjemme­side, blog eller shop


WordPress-logoEn webside, der er lavet i WordPress, giver en topprofessionel løsning, der samtidig er billig, hurtig og nem. Midtweb kan levere komplette løsninger i WordPress til websider i alle størrelser, til webshops og til blogs.

Færdige websider i WordPress koster fra 1.245,- kr. hos Midtweb. Bemærk, at det er inkl. et selvvalgt dansk domæne og et års hosting OG inkl. moms. Kan du få det billigere et andet sted, så køb der!

Nem vedligeholdelse

En hjemmeside, der er lavet med WordPress, kan du selv opdatere og vedligeholde. Det kræver ikke noget kendskab til programmering, men blot lidt indkøring i brugerfladen. Mange klarer indkøringen på egen hånd i løbet af kort tid, men vil du have hjælp, kan Midtweb give dig en kort introduktion eller ligefrem et kursus.

Vil du ikke selv passe din webside, kan Midtweb klare det. Vil du selv lave noget af arbejdet, kan Midtweb klare resten. Vil du have support undervejs, kan du få den på mail, telefon eller personligt.

Gratis software – betal kun for opsætningen

WordPress er gratis software, der er udviklet og løbende opdateres af eksperter fra hele verden, og Midtweb tager naturligvis ikke betaling for den. Vil du have hjælp til at gøre noget ekstra ud af din webside, hjælper Midtweb med det.

WordPress – en verden af muligheder

WordPress er udstyret med en række standard-designs, der kan tilpasses til unikke sider for små omkostninger. Alle nye designs er lavet, så de er mobilvenlige (responsive). Det betyder, at dine sider vises lige flot, uanset om de ses på mobil, tablets eller computer.

I WordPress kan din hjemmeside opbygges med faste sider – lige så mange, du ønsker. De kan opbygges med tekst og billeder, men også fx opslag indsat direkte fra Instagram eller Youtube. Egne videoklip eller egen musik kan lægges ind, hvor det passer.

Hjemmesiden kan også opbygges, så en side, fx forsiden, fungerer som en blog eller et nyhedsfeed. Her kan dine nyeste indlæg hele tiden placeres øverst. Og du kan give dine læsere mulighed for at skrive kommentarer.

Der kan nemt opbygges et eller flere gallerier med dine billeder. Og de kan opsættes med undertekster, zoom osv.

Desuden har WordPress et utal af plug-ins, der yderligere kan øge funktionaliteten. Det er fx slides, gallerier, kontakt-formularer, information om cookies (den lovkrævede), SEO osv. I mange tilfælde er de gratis at installere.

Webshop i WordPressMidtweb kan levere alle websideløsninger – små, større, store – og opsætningen kan laves helt efter dine ønsker.

WordPress – også blog eller shop

WordPress er fantastisk til alle typer almindelige websider, men mulighederne stopper ikke der. Softwaren bliver benyttet verden over til blogs, og til en webshop er det lige så fremragende. Midtweb kan også levere færdige løsninger til shop eller blog.

Se Midtwebs tilbud på en komplet og unik webshop. Klik her

Midtwebs egen webshop er bygget i WordPress, og i den kan du på et øjeblik købe din helt egen WordPress-løsning, fx en blog. Klik ind på den her: blog2you.dk