Webshop med få kunder, der køber for lidt?
Er din SEO og konvertering i orden?


Du har allerede en webshop, som du måske selv passer, men du er ikke helt tilfreds med salget. Der kommer ikke besøg nok, og de besøgende køber for lidt. 🙁

Måske er det endda en shop med et rigtig godt ry fra DanDomain, Danhost, Smartweb eller en anden af de store. Eller måske har du en shop i Magento eller PrestaShop.

Hvad kan der gøres?

Fire trin:

  1. Du skal have flere gæster. Løsningen er SEO og sociale medier.
  2. Du skal have gæsterne indenfor, så de ikke vender rundt i døren. Løsningen er design og kommunikation, der tvinger din såkaldte bounce-rate nedad.
  3. Du skal have gæsterne til at købe og købe mere. Løsningen hedder optimering af din webshops konvertering.
  4. Du skal have køberne til at vende tilbage. Løsningerne er mange!

 

SEO, sociale medier, bounce rate, konvertering, kampager og kundeopfølgning

Midtweb kan gennemgå din shop og se, om din SEO er optimeret, som den skal være. Er din SEO ikke optimeret, så mister du gæster.

Midtweb kan gennemgå, hvordan du spiller med på de sociale medier – Facebook, Google Business, Instagram osv. Er du ikke helt fremme her, så mister du gæster.

Midtweb kan gennemgå din shop og se, om den kommunikerer godt – Webshoppens omsætning stiger med god SEO og optimering af konverteringeni sprog, retskrivning, billedbrug, bannere, farver, design, opbygning, førstehåndsindtryk osv. Er din shop ikke top-tunet, så vender gæster rundt i døren. Det bliver ikke din omsætning, der stiger, men din bounce rate.

Midtweb kan gennemgå din shops evne til at konvertere, til at skabe salg. Alt er vigtigt lige fra gæstens kig af varerne til køberens klik på Dankortet. Der er utallige detaljer, der afgør, om din shop konverterer.

Midtweb kan gennemgå dine kampagner i shoppen – er de målrettede og overbevisende, og skiftes de ud med jævne mellemrum. Kører dine kampagner ikke, mister du både gæster og salg.

Midtweb kan gennemgå din kundeopfølgning – levering, loyalitetsydelser, nyhedsbreve. Der er masser af potentiale her.

 

Hvad koster det? Få et gratis tjek af din shop!

Den første diagnose er gratis! Midtweb gennemgår din webshop på 42 vigtige punkter, og du får resultatet. Plus anbefalinger til forbedringer – hvis det er aktuelt 😉

Er der noget, der kan forbedres, bestemmer du selv, om Midtweb skal gå videre. Hvis ja, så vil du få et tilbud med en fast pris på det, som du vil have Midtweb til at gøre.

Kontakt Midtweb