Giv din webshop et eftersyn på 42 vigtige punkter


For få kunder, der køber for lidt?
Er SEO og konvertering i orden?
Få et gratis serviceeftersyn!

Du har allerede en webshop, som du måske selv passer, men du er ikke helt tilfreds med salget. Der kommer ikke besøg nok, og de besøgende køber for lidt 😒.

Måske er det endda en shop med et rigtig godt ry fra DanDomain, Smartweb eller en anden af de store. Du er bare ikke kommet i mål.

Giv den et gratis serviceeftersyn!

Hvad kan der gøres?

Midtweb er DanDomain Partner

Fire trin:

  1. Du skal have flere gæster. Løsningen er SEO, sociale medier og nyhedsbreve.
  2. Du skal have gæsterne indenfor, så de ikke vender rundt i døren. Løsningen er indbydende design og effektiv kommunikation, der tvinger din såkaldte bounce-rate nedad.
  3. Du skal have gæsterne til at købe og købe mere. Løsningen hedder optimering af din webshops konvertering.
  4. Du skal have køberne til at vende tilbage. Løsningerne er mange!

SEO, sociale medier, bounce rate, konvertering, kampager og kundeopfølgning

Midtweb kan gennemgå din shop og se, om din SEO er optimeret, som den skal være. Er din SEO ikke optimeret, så savner du gæster.

Tjek SEO og konvertering

Midtweb kan gennemgå, hvordan du spiller med på de sociale medier – Facebook, Google Business, Instagram osv. Er du ikke helt fremme her, så kommer får du for få gæster.

Nyhedsbreve kan virkelig skaffe dig flere gæster. De skal være indbydende, velskrevne og med wow-billeder, for ellers bliver slet ikke åbnet. Og der skal være links direkte ind i din webshop. Midtweb kan gennemgå, om dine nyhedsbreve fungerer.

Midtweb kan gennemgå din shop og se, om den kommunikerer godt – i sprog, retskrivning, billedbrug, bannere, farver, design, opbygning, førstehåndsindtryk osv. Er din shop ikke top-tunet, så vender gæster rundt i døren. Det bliver ikke din omsætning, der stiger, men din bounce rate.

Midtweb kan gennemgå din shops evne til at konvertere, til at skabe salg. Alt er vigtigt lige fra gæstens kig på varerne til køberens klik på Dankortet. Der er utallige detaljer, der afgør, om din shop konverterer.

Midtweb kan gennemgå dine kampagner i shoppen – er de målrettede og overbevisende, og skiftes de ud med jævne mellemrum. Kører dine kampagner ikke, mister du både gæster og salg.

Midtweb kan gennemgå din kundeopfølgning – levering, loyalitetsydelser, anmeldelser i TrustPilot, Google og Facebook. Der er masser af potentiale her.

Hvad koster det? Jamen, det er altså gratis!

Det første serviceeftersyn er gratis! Midtweb gennemgår din webshop på 42 vigtige punkter i forhold til SEO og konvertering, og du får resultatet. Plus anbefalinger til forbedringer – hvis det er aktuelt 😉

Er der noget, der kan forbedres, bestemmer du selv, om Midtweb skal gå videre. Hvis ja, så vil du få et tilbud med en fast pris på det, som du vil have Midtweb til at gøre.

Kontakt Midtweb og få et gratis serviceeftersyn af din webshop